
«Ο ΛεΜπρόν θέλει το πρωτάθλημα, δεν τον απασχολούν τα λεφτά»
Στο σκεπτικό του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναφέρθηκε ο Σαμς Σαράνια.
Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την έναρξη της free agency στο ΝΒΑ και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει χωρίς ομάδα, θέλοντας να εξετάσει όλες τις επιλογές για το μέλλον του, σε ένα από τα τελευταία συμβόλαια -αν όχι το τελευταίο- που θα υπογράψει στην σπουδαία καριέρα του.
Ο Σαμς Σαράνια αναφέρθηκε, μέσω του ESPN, στον «βασιλιά», αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που έχει αλλά και τις προτεραιότητες που έχει θέσει. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του απόφαση, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι το πρωτάθλημα και όχι τα χρήματα που θα πάρει.
Τι είπε ο Σαράνια για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
«Έχει ξεκαθαρίσει σε ανεπίσημες συζητήσεις πως το κίνητρό του δεν είναι οικονομικό. Πρωταρχικός του στόχος είναι να βρεθεί σε ένα περιβάλλον με σωστή κουλτούρα, όπου θα νιώθει ευτυχισμένος και θα μπορεί να διεκδικήσει άμεσα ένα πρωτάθλημα», ανέφερε ο Σαράνια.
Τέλος, ο έγκριτος ρεπόρτερ τόνισε πως Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μαϊάμι Χιτ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Φιλαδέλφεια 76ερς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι τα μεγάλα φαβορί για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός
- Ανανέωσε με Ζουπάνη ο Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»




