
Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη»
Έντονα δυσαρεστημένος ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την Ισπανία.
Η Γαλλία δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ, καθώς η Ισπανία την απέκλεισε επικρατώντας με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό. Ο Κιλιάν Εμπαπέ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν φανερά απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, ανέλαβε την ευθύνη ως αρχηγός και στάθηκε στα λάθη που στέρησαν από τους «μπλε» την πρόκριση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμπαπέ
«Υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Κάναμε πάρα πολλά τεχνικά λάθη εναντίον των Ισπανών και δεν καταφέραμε να τους απειλήσουμε όταν χρειάσθηκε. Η Ισπανία τήρησε το σχέδιο παιχνιδιού της, για το οποίο είναι γνωστή: μια ομάδα που της αρέσει να ελέγχει την κατοχή, που της αρέσει να υπαγορεύει τον ρυθμό του αγώνα.
Στόχος μας ήταν να τους πιέσουμε ψηλά στο γήπεδο, για να τους εμποδίσουμε να δημιουργήσουν αυτόν τον ρυθμό, επειδή είναι καλύτεροι από εμάς στον έλεγχο του παιχνιδιού. Και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Τεχνικά, οι πρώτες πάσες, δεν ήταν άξιες ενός ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, δεν καταβάλαμε όλη την απαραίτητη προσπάθεια για να φθάσουμε στον τελικό.
Ήταν ένα όνειρο για εμάς να προκριθούμε στον τελικό, να δώσουμε στην χώρα μας αυτήν την ευκαιρία να συνεχίσει να ονειρεύεται, να «γράψει» Ιστορία. Όταν κερδίζεις, κερδίζεις με το κεφάλι ψηλά, οπότε όταν χάνεις, πρέπει επίσης να χάνεις με το κεφάλι ψηλά».
- Ανανέωσε με Ζουπάνη ο Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο




