
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον θάνατο του 20χρονου στο Άργος – «Το κράτος δολοφονεί»
Πλήθος κόσμου πραγματοποιεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την δολοφονία του 20χρονου στο Άργος από πυρά αστυνομικών.
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν χιλιάδες διαδηλωτές μετά το κάλεσμα που έκαναν συλλογικότητες, κόμματα της Αριστεράς, οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι για να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του 20χρονου στο Άργος από πυρά αστυνομικών.
Με πανό που γράφουν «Το κράτος δολοφονεί» «Να βάλουμε τέλος στις κρατικές δολοφονίες. Αφοπλισμός της αστυνομίας τώρα!» και άλλα αντικυβερνητικά συνθήματα οι διαδηλωτές απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία και βία, δηλώνοντας «ως εδώ».
Πλήθος κόσμου
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα από πυρά αστυνομικών κατά την διάρκεια καταδίωξης και κατέληξε αργά το βράδυ του Σαββάτου 12/7 μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας
Η πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος
Η πορεία κατέληξε στην Ομόνοια όπου και ολοκληρώθηκε ειρηνικά.
- Ουκρανία: Γιατί ο πόλεμος θα τελειώσει με τη χρήση πυρηνικών όπλων
- Διεθνής Αμνηστία: Σχεδόν 500 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν


