
Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά από την ήττα από τη Νορβηγία και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.
Ο Νεϊμάρ έριξε τη… βόμβα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βραζιλίας με τη Νορβηγία και τον αποκλεισμό της «Σελεσάο» από το Μουντιάλ.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα και πως το ματς με τους «Βίκινγκ» ήταν το τελευταίο του.
Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις τις οποίες έκανε μετά από την οδυνηρή ήττα κόντρα στη Νορβηγία, ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νεϊμάρ
«Προσπάθησα. Προσπάθησα πολύ. Όλα ξεκίνησαν εδώ, στο Met Life stadium, και όλα τελείωσαν εδώ. Τελείωσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεϊμαρ.
Ο Νεϊμάρ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας το 2010, ενώ έκτοτε εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, «μετρώντας» συνολικά μαζί της 130 εμφανίσεις με 80 γκολ.
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα

