
Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι ΗΠΑ άνοιξαν το σκορ κόντρα στη Βοσνία, στο ματς για τη φάση των «32» του Μουντιάλ 2026. Σκόρερ ο Μπάλογκαν που είχε και δοκάρι λίγο μετά.
Για ακριβώς 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, η Βοσνία έκανε σχεδόν το τέλειο αμυντικό παιχνίδι, κρατώντας τις ΗΠΑ μακριά από τα καρέ της, χωρίς να αφήνει τον παραμικρό χώρο για δράση κοντά στην περιοχή της και χωρίς να επιτρέπει στον αντίπαλο να πιέσει.
Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν μέσα σε μία φάση. Ήταν το 45ο λεπτό, όταν μετά από ένα κακό διώξιμο του Βάσιλ με τα πόδια, οι ΗΠΑ ανέκτησαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, οι Αμερικάνοι άλλαξαν γρήγορες, κοντινές πάσες και μετά από κάθετη του Τίλμαν που κόντραρε, ο Φόλαριν Μπάλογκαν ήταν αυτός που βγήκε κερδισμένος -η μπάλα του στρώθηκε- και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 στο ματς.
Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο φορ της Μονακό ήταν ξανά αυτός που είχε την ευκαιρία και για το 2-0, όμως η κοντινή προβολή του μετά από νέα κακή έξοδο του Βάσιλ σε κεφαλιά-πάσα του Ντεστ, πήγε δοκάρι και άουτ.
Δείτε το 1-0 και το δοκάρι των ΗΠΑ με τον Μπάλογκαν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις



