
Καρφιά Κωνσταντοπούλου για «πολύ ισχυρή περίπτωση προβοκάτσιας» στη δολοφονία Νέστορα – «Βολεύει τη ΝΔ, εργαλειοποίηση στο έπακρο»
Κάνοντας αντιστοίχιση με τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «εργαλειοποίηση από την πρωθυπουργική οικογένεια, που έχει στήσει καριέρες»
Ξεκάθαρες αιχμές περί «προβοκάτσιας» στην υπόθεση της επίθεσης με γκαζάκια στην Θεσσαλονίκη κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που στοίχισε τη ζωή της Βάγιας Νέστορα, άφησε με δηλώσεις της στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε πως η δολοφονία αυτή δείχνει «πολύ ισχυρή περίπτωση προβοκάτσιας που βολεύει το κυβερνών κόμμα», σημειώνοντας ότι πρόκειται για «εργαλειοποίηση στο έπακρο». Μάλιστα, κάνοντας αντιστοίχιση με τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «εργαλειοποίηση από την πρωθυπουργική οικογένεια, που έχει στήσει καριέρες».
«Κόμμα που έχει εργαλειοποιήσει τις τρεις δολοφονίες της Marfin, αλλά ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν το έχει εξιχνιάσει», είπε χαρακτηριστικά.
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο






