
ΠΑΣΟΚ: Θα φτάσει η κυβέρνηση στην ύστατη παρακμή να νομοθετεί καθ’ υπόδειξη καταδικασμένων που εκβιάζουν τον πρωθυπουργό;
Εξηγήσεις ζητά το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες ότι υπάρχει έτοιμη τροπολογία μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί ευνοϊκή μεταχείριση για τον Ταλ Ντίλιαν, της Intellexa. «Αληθεύουν ή όχι οι πληροφορίες ότι μεθοδεύεται να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον Πρωθυπουργό;» ρωτά το ΠΑΣΟΚ, με κυβερνητικές πηγές να εξαπολύουν επίθεση εναντίον του.
Τροπολογία για ευνοϊκή μεταχείριση του ιδρυτή της Intellexa, Ταλ Ντίλιαν, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης των υποκλοπών και του Predator σε δεύτερο βαθμό, φέρεται να ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Αυτή η φερόμενη φωτογραφική τροπολογία, η οποία θα ρίξει στα «μαλακά» τον Ντίλιαν, σύμφωνα με το MEGA, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις υπουργών, συγκεκριμένα του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, οι οποίοι εκφράζουν κάθετη διαφωνία και δηλώνουν ότι δεν θα την ψηφίσουν. Το ενδεχόμενο της τροπολογίας φαίνεται ότι θα προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς εντός της ΝΔ και «πολιτικό σεισμό» στη χώρα.
ΠΑΣΟΚ: Να απαντήσει άμεσα η κυβέρνηση
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που σημειώνει πως «η τακτική της αφωνίας δεν προσφέρεται για να ξεπεράσει τη στενωπό η κυβέρνηση και αυτή τη φορά».
Το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πάρει δημόσια θέση αν «αληθεύουν ή όχι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι μεθοδεύεται να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό και αν «η κυβέρνηση θα φτάσει και σε αυτό το ύστατο σκαλοπάτι παρακμής να νομοθετεί καθ’ υπόδειξη καταδικασμένων».
Κυβερνητικές πηγές: Διάψευση και επίθεση στο ΠΑΣΟΚ
Κυβερνητικές πηγές έσπευσαν να απαντήσουν στο ΠΑΣΟΚ με σφοδρότητα. «Αν κάποιος κατεβαίνει με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα τα σκαλοπάτια της απελπισίας και της παρακμής, μετά από κάθε δημοσκόπηση, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη.
Σήμερα έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν ανακοίνωση πάνω σε ένα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που δεν βασίζεται σε κανένα πραγματικό δεδομένο για ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει επανειλημμένως διαψεύσει», αναφέρουν.
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»





