Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ράστοντερ – Απευθείας στην Ολλανδία ο Ντε Φράι
Ο Ελμίν Ράστοντερ ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Τουν στον Παναθηναϊκό. Απευθείας στην Ολλανδία αύριο (29/6) ο Ντε Φράι.
Στην τελική ευθεία μπαίνουν δύο μεταγραφικές υποθέσεις για τον Παναθηναϊκό. Αυτές του Ελμίν Ράστοντερ και του Στέφαν Ντε Φράι που αμφότεροι μετρούν αντίστροφα για να ντυθούν στα πράσινα.
Ο Ράστοντερ πλέον στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Τουν υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Κάτι που θα συμβεί αύριο (29/6) αφού περάσει τα ιατρικά και την Τρίτη (30/6) θα μεταβεί στο Άπελντοορν, συνοδεία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Στέφανου Κοτσόλη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
Όσον αφορά στον δεύτερο, ο Ντε Φράι θα είναι αύριο (29/6) στην πατρίδα του για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Στη συνέχεια θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα μπει και αυτός στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Τζέικομπ Νίστρουπ.
Πάει ΑΠΟΕΛ ο Λημνιός
Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν είναι ο Δημήτρης Λημνιός. Ο 28χρονος άσος έπαιξε πέρσι δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία είχε συνολικά 36 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ ενώ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Όλα δείχνουν όμως πως σύντομα θα αποχωρήσει με προορισμό την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει το μισό συμβόλαιό του. Θυμίζουμε πως στον ΑΠΟΕΛ προπονητής είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος και αθλητικός διευθυντής ο Ζήσης Βρύζας.
Όσο για τον Λημνιό, συνολικά με το «τριφύλλι» έχει παίξει 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μόλις ένα γκολ και μία ασίστ. Με την Εθνική ομάδα έχει 26 εμφανίσεις και τρία γκολ. Αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα γίνει παίκτης του ΑΠΟΕΛ.
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- «Πόλος έλξης» ο Τεντόγλου: Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (vid)
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442