Διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε στο Καμαϊόρε της Τοσκάνης, κοντά στην πόλη Λούκα, στην Ιταλία (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο στο Χ, κάτω).

Ανδρας εξήντα τριών ετών, δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τη σύζυγό του, πενήντα δυο ετών, και τον γιό τους, είκοσι τεσσάρων ετών.

63χρονος δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τη σύζυγό του, 52 ετών, και τον γιό τους, 24 ετών

Στη συνέχεια ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού τους, όπου και παρέμεινε μέχρι την άφιξη των καραμπινιέρων.

Μετά τη σύλληψη, η πρώτη φράση που είπε στους ανακριτές ήταν «επιτέλους, ελευθερώθηκα από την παρουσία τους».

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και περιοίκων, στην οικογένεια εδώ και καιρό επικρατούσε ένταση.

«Είναι άσχημο να γνωρίζεις ότι ο πατέρας σου σε προτιμά νεκρό, παρά γκέι» είχε γράψει στο διαδίκτυο, πριν τέσσερα χρόνια, ο γιός του δράστη.

Παραπονιόταν

Ο εικοσιτετράχρονος είχε αρχίσει να ασχολείται με το τραγούδι και, όπως φαίνεται, ο πατέρας του αμφισβητούσε τη σεξουαλική του ταυτότητα και παραπονιόταν, σε γνωστούς, για την οικογενειακή του πραγματικότητα και «το πώς του φέρονταν η γυναίκα και το παιδί του».

Χθες, έπειτα από έναν ακόμη έντονο διαπληκτισμό του δράστη με τον γιό του, η μητέρα του νέου επιχείρησε να τον υπερασπίσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Πηγή: ΑΠΕ