
Το τελευταίο αντίο στον Τάκη Γκωνια (pics)
Συγγενείς, φίλοι, πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι αποχαιρέτησαν τον Τάκη Γκώνια που έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια.
Το απόγευμα της Πέμπτης (25/6) στη Λιβαδειά τελέστηκε η κηδεία του Τάκη Γκώνια που έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, μετά από μεγάλη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε πολύ και συνδέθηκε κυρίως με τον Ολυμπιακό ενώ είχε αξιόλογη καριέρα και ως προπονητής.
Στην κηδεία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων πρώην συμπαίκτες του, αντίπαλοι αλλά και προπονητές του. Ανάμεσά τους ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Μιχάλης Κασάπης αλλά και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσαν στεφάνι από την πλευρά τους.
Ο Γκώνιας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό, όπου είχε δύο θητείες (1993-1997 και 2003-2004). Στον Ηρακλή επίσης έπαιξε σε δύο περιόδους (1997-1998 και 2002-2003) ενώ αγωνίστηκε και σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Πανηλειακό, Πανιώνιο, Μεσίνα και Κροτόνε.
Ως προπονητής πέρασε από τους πάγκους της Γλυφάδας, της Επισκοπής, της Athens Kallithea, του Εργοτέλη, της Ουάντι Ντέγκλα και των Πάιραμιντς.
Δείτε στιγμές από την κηδεία:
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
