Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
Ο Ράις «έσφιξε τα δόντια» για να παίξει στο Μουντιάλ

Ο Ράις «έσφιξε τα δόντια» για να παίξει στο Μουντιάλ

Ο αμυντικός μέσος των «λιονταριών» επιβεβαίωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα από τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά κάνει ότι περνά απ’ το χέρι του για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της Αγγλίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας κόντρα στην Κροατία, δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών των «λιονταριών», καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας παρουσίασε ωραία εικόνα, πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη με 4-2.

Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την καλή απόδοση, δίνει σημαντική ώθηση στους Άγγλους ενόψει της συνέχειας, με τα «λιοντάρια» ν’ αντιμετωπίζουν την Γκάνα για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του.

Ο Ντέκλαν Ράις δήλωσε πως θα είναι παρών στον σημαντικό αυτό αγώνα ης Αγγλίας κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διεθνής μέσος της Άρσεναλ, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Ράις τόνισε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά έχει «σφίξει τα δόντια» τους τελευταίους μήνες, για να καταφέρει ν’ αγωνιστεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είμαι έτοιμος για να παίξω στο ματς με την Γκάνα. Νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση του Τούχελ να με κάνει αλλαγή στο παιχνίδι με την Κροατία.

Αισθάνθηκα έναν πόνο στον αστράγαλό μου και ο προπονητής έπραξε σωστά με την αλλαγή μου. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω από τον Δεκέμβριο και προφανώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν σταματήσει.

Ελάχιστοι ήξεραν γι’ αυτό το θέμα αλλά κάναμε καλή δουλειά με το επιτελείο της Άρσεναλ.

Για να επιστρέψουμε όμως στην απόφαση του Τούχελ να με κάνει αλλαγή, θα πρέπει να πω ότι ήταν έξυπνη κίνηση από τον προπονητή.

Οι παίκτες τραυματίζονται συνήθως στα είκοσι τελευταία λεπτά του αγώνα γιατί πολύ απλά το ματς μπαίνει στην τελική ευθεία κι εκεί το σώμα σου δεν είναι όπως στην αρχή ενός αγώνα. Θέλω όμως να πω ότι αισθάνομαι καλά τις τελευταίες μέρες κι αυτό είναι σημαντικό».

Ο Ντέκλαν Ράις μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ και την Εθνική Αγγλίας, Μπουκαγιό Σακά ο οποίος έχει επιστρέψει μετά από τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα.

«Ο Σακά είναι σε καλό δρόμο. Το σίγουρο είναι πως αυτή την στιγμή κανείς δεν θέλει να τον πιέσει πολύ.

Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε να πάρει κάποιος ένα τόσο μεγάλο ρίσκο»., υποστήριξε ο Ράις.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
Cookies