
Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος του πάπα Λεόντα
Όταν ο ποντίφικας, οι συνεργάτες του και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα έπρεπε να τους μεταφέρει από την Τενερίφη στη Ρώμη, προέκυψε τεχνικό πρόβλημα
Με ένα απρόβλεπτο συμβάν της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πάπα Λέοντα στην Ισπανία.
Όταν ο ποντίφικας, οι συνεργάτες του και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα έπρεπε να τους μεταφέρει από την Τενερίφη στη Ρώμη, προέκυψε τεχνικό πρόβλημα.
Αρχικά ο πάπας και στη συνέχεια οι συνεργάτες του, κατέβηκαν από το αεροπλάνο και κατευθύνθηκαν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου. Έπειτα από λίγο, διαπιστώθηκε ότι για την αποκατάσταση της βλάβης θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος.
Ζητήθηκε να αποβιβαστούν και από τους δημοσιογράφους και ο βασιλιάς Φελίπε, παραχώρησε το «Φάλκον» με το οποίο είχε ταξιδέψει ο ίδιος, στον ποντίφικα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει άμεσα το ταξίδι επιστροφής του στην Αιώνια Πόλη.
«Είμαστε όλοι μετανάστες»
«Είμαστε όλοι, κατά κάποιο τρόπο, μετανάστες», δήλωσε ο Πάπας Λέων στα γαλλικά σε μετανάστες σε κέντρο υποδοχής στην Τενερίφη των Κανάριων Νησιών, κατά την τελευταία ημέρα του ταξιδιού του στην Ισπανία που είναι εν πολλοίς αφιερωμένη στο μεταναστευτικό.
Σημειώνεται ότι ισπανικό αρχιπέλαγος των Καναρίων, που βρίσκεται ανοικτά των ακτών της Αφρικής, είναι από τις κύριες πύλες εισόδου παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη.
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- Τραμπ: Θα συναντηθεί με Ζελένσκι και Αλ Σάρα στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα ανοίξουν τα καταστήματα





