
Κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υποστηρίζει ότι μεγάλο φαβορί προκειμένου να αναλάβει την ανέγερση της Ιταλίας εν όψει του Μουντιάλ το 2030 είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Η εθνική Ιταλίας που έμεινε έξω από τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε διαδικασία ριζικών αλλαγών, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να είναι έτοιμος να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, μετά την θητεία του από το 2018 έως το 2023.
Παρά το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε η Ιταλία στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελλάδα δεν υπάρχουν σχέδια να παραμείνει ο Μπαλντίνι στην ομάδα ανδρών και έτσι αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα των Ελπίδων.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός που φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την «ανέγερση» της Ιταλίας εν όψει του Μουντιάλ το 2030 είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο πολύπειρος τεχνικός που βρέθηκε κατά το παρελθόν στη «σκουάντρα ατζούρα» θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που μεγαλούργησε, κατακτώντας μαζί της το Euro 2020.
Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ρομάνο περιμένει το τελικό «ok» της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας.
🚨🇮🇹 Roberto Mancini opened doors to a return to the Italian national team since May and remains the leading candidate for the job.
Mancini, waiting for Federation’s green light.
🎥 https://t.co/MW4BkpunR2 pic.twitter.com/VGHVM2REnD
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 8, 2026
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
