Πέλλα: Επιχείρηση διάσωσης για 75χρονο που τραυματίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή
Στην τοποθεσία Σκληρή Πέτρα, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, τραυματίστηκε άνδρας 75 ετών, ενώ έκανε πεζοπορία μαζί με άλλα τέσσερα μέλη ομάδας περιπατητών.
Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε χθες, Κυριακή για 75χρονο άνδρα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε δύσβατη δασική περιοχή του δήμου Αλμωπίας Πέλλας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi).
Ο 75χρονος έκανε πεζοπορία μαζί με άλλα τέσσερα μέλη ομάδας περιπατητών σε δύσβατη δασική περιοχή
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άνδρας έκανε πεζοπορία μαζί με άλλα τέσσερα μέλη ομάδας περιπατητών σε δύσβατη δασική περιοχή με την ονομασία Σκληρή Πέτρα, πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.
Μετά από κλήση τους στο 112 και τον γεωεντοπισμό τους, άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Εδεσσας και Αριδαίας καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Ερευνας Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.
Στο νοσοκομείο
Οι Πυροσβέστες προσέγγισαν τον τραυματισμένο άνδρα και με τη χρήση φορείου τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε άνδρας έπειτα από τραυματισμό του σε δύσβατη δασική περιοχή του δήμου Αλμωπίας Πέλλας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.