
Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους στο Ισραήλ και διεκόπη το ματς Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ
Χαμός στο Ισραήλ μετά από εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν και οριστική διακοπή στον αγώνα Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά του Ισραήλ ως αντίποινα στο πλήγμα των IDF στη Βηρυτό νωρίτερα σήμερα Κυριακή.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τη διακοπή στο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα ημιτελικά του ισραηλινού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ, το ματς διακόπηκε στην τρίτη περίοδο, με τις αρχές να δίνουν εντολή στους οπαδούς να εκκενώσουν το στάδιο.
Hapoel Tel Aviv ile Hapoel Jerusalem arasındaki yarı final karşılaşması, İran’ın saldırıları nedeniyle üçüncü çeyrekte yarıda kaldı.
(Amit Segal) pic.twitter.com/78GHTOwMto
— TrendBasket (@TrendBasket) June 7, 2026
Όπως αναφέρει το Sport 5, η πρόθεση των δυνάμεων ασφαλείας και της διοίκησης ήταν να οδηγήσουν τις ομάδες στα αποδυτήρια, να απομακρύνουν το πλήθος και στη συνέχεια να συνεχίσουν το παιχνίδι μετά από προθέρμανση – αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε να επιστρέψει στο γήπεδο και έτσι, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να διακοπεί το ματς, η Χάποελ Τελ Αβίβ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 77-66.
- Πειραιάς: Με υψηλές πληρότητες φεύγουν τα πλοία – Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
- «Πρόταση 60 εκατ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Παρί για τον Ζαΐρ-Εμερί»
- Αποκατάσταση Δημοκρατίας: «Μακάρι αυτή η αλλαγή να μην είναι μόνον αλλαγή προσώπων, αλλά και αλλαγή ουσίας»
- Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αυτό το ποσό θα πάρει ο Μόντριτς για τον έναν χρόνο στη Μίλαν
- Γερμανία: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο καγκελάριος Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές»


