Επιτέλους, τα κατάφερε! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Αλ Νασρ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, πανηγυρίζοντας τον πρώτο του τίτλο στα Εμιράτα μετά από 3,5 χρόνια προσπάθειας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε δύο γκολ κόντρα στην Νταμάκ, η ομάδα του επικράτησε με 4-1 και εξασφάλισε το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 στο 63ο λεπτό και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του. Το «κερασάκι» ήρθε με ωραίο τελείωμα από κοντά στο 81′, με το δεύτερο τέρμα του.  Να αναφέρουμε πως ο Ζόρζε Ζεσούς έκανε αλλαγή τον CR7 στο 88ο λεπτό, ώστε να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο έφτασε τα 973 στην επαγγελματική του καριέρα και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο που είναι τα 1.000 γκολ.

Όσο για τη φετινή του σεζόν, ο 41χρονος άσος, που ετοιμάζεται για το έκτο του Μουντιάλ με την Πορτογαλία, είχε συνολικά 30 γκολ και 5 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που τόσο πολύ ήθελε.