
Το… Final-4 στη φανέλα του Ολυμπιακού (pics)
Έτοιμος για το Final 4 είναι ο Ολυμπιακός με το λογότυπο της τελικής φάσης της διοργάνωσης να προστίθεται στη φανέλα του.
Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Μονακό με 3-0 στα play offs και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Telekom Center Athens από τις 22-24 Μαϊού, με τον χρόνος να μετράει πλέον αντίστροφα για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για τη μεγάλη στιγμή, με το λογότυπο του Final 4 να προστίθεται στη φανέλα των «ερυθρολεύκων».
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό με στόχο φυσικά την παρουσία του στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21:00 την Κυριακή 24/5, όταν και θα θελήσει να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Βαλένθια.
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ