
Θεσσαλονίκη: 69χρονος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε διασώστε του ΕΚΑΒ
Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και απειλή
Επίθεση από 69χρονο δέχθηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, χθες το βράδυ, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια παροχής πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 69χρονος, υπήκοος Γεωργίας, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν οι διασώστες έσπευσαν να τον συνδράμουν.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, φέρεται να απείλησε ένα μέλος του πληρώματος και επιτέθηκε σε δεύτερο διασώστη, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο.
Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και απειλή.
- Καύσιμα: Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων με την τιμή της βενζίνης να «καίει»
- O Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.66μ. και ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ (vids)
- Βέλγιο: Συνελήφθη ασκούμενη εργαζόμενη στο ΝΑΤΟ – Κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ «ξένης δύναμης»
- Αργυρόπουλος για το χρυσό της Εθνικής: «Ήταν κάτι μαγικό – Ελπίζω το πρώτο από τα… πολλά» (vid)
- Ρωσία: Θεωρεί πρόωρο να σχολιάσει τις πληροφορίες για την παύση των εναέριων επιθέσεων
- Πόσο βοήθησε η πρόσφατη κακοκαιρία στη μείωση της ευφλεκτότητας των δασών
