
Ο Αρμπελόα πιστεύει ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν έχουμε χάσει το πρωτάθλημα»
Ο Άλβαρο Αρμπελόα εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χιρόνα, τονίζοντας πως η μάχη του τίτλου παραμένει ανοιχτή.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Χιρόνα, έμεινε στο 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει την Εσπανιόλ, «αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα, αφού θα φύγει με 9 βαθμούς. Ο Αλβάρο Αρμπελόα μετά τη νέα απώλεια βαθμών της βασίλισσας μίλησε για το ματς, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Παρά τη διαφορά, ο προπονητής των «μερένχες», Άλβαρο Αρμπελόα, ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στη μάχη για τον τίτλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρμπελόα:
«Θα αποδεχτώ ότι έχουμε χάσει το πρωτάθλημα μόνο όταν αυτό συμβεί μαθηματικά. Μέχρι τότε, συνεχίζουμε να παλεύουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε και στη γενικότερη εικόνα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνέπεια και προσήλωση.
«Πρέπει να βγαίνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο και να υπερασπιζόμαστε το έμβλημα του συλλόγου με την καλύτερη δυνατή απόδοση», ανέφερε.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες απέναντι στη Χιρόνα, επισημαίνοντας πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.
«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε όπως θα έπρεπε. Η ενδεκάδα μας ήταν αρκετά καλή για να κερδίσει, έπρεπε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ», κατέληξε.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος



