
Νέα σενάρια στο εξωτερικό: «Αρέσει στον Αταμάν ο Οτούρου»
Το όνομα του Νταν Οτούρου παραμένει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού…
Στο εξωτερικό επιμένουν πως ο σέντερ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Νταν Οτούρου, ενδέχεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την Ισραηλινή ομάδα και όπως είναι φυσικό, αρκετές ομάδες της Euroleague θα εξετάσουν την περίπτωσή του.
Αυτό υποστηρίζει το Backdoor Podcast, που αναλύει τα δεδομένα του συμβολαίου του παίκτη και τις ομάδες που θα τον έχουν στα… μπλοκάκια τους για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν στη Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός, ο Οτούρου και το συμβόλαιο του
Μάλιστα, σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ακόμη έναν σέντερ και το όνομα του Οτούρου είναι από αυτά που αρέσουν στον Εργκίν Αταμάν. Από’ κει και πέρα, το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ είναι πλουσιοπάροχο και πενταετές, ωστόσο στο εξωτερικό αναφέρουν πως ρήτρα εξόδου περίπου 500.000 δολάρια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οτούρου είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Χάποελ τη φετινή σεζόν και ο βασικός της σέντερ, όμως με το buy out που έχει και με την ισραηλινή ομάδα να μην γνωρίζει πού θα παίζει λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή, είναι δεδομένο ότι θα εξετάσει τις επιλογές του.
- Μαρία Καρυστιανού: Συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με… ανορθογραφίες
- Πλαστικό: Ιστορικά υψηλές τιμές πιέζουν τις επιχειρήσεις
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών