
Η Δόξα Λευκάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε απευθείας στη Stoiximan GBL (vid)
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σπουδαίες στιγμές ζει η Δόξα Λευκάδας καθώς αφενός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Elite League, αφετέρου «σφράγισε» την απευθείας άνοδό της στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη της με 65-54 απέναντι στη Δάφνη για την 30η αγωνιστική!
Η ομάδα του Ιονίου με τη νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ήττα των Vikos Φalcons από τον Παπάγου με 79-72, εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή και την απευθείας άνοδο τερματίζοντας με διαφορά τριών νικών από τη δεύτερη θέση. Η απονομή του τίτλου θα γίνει στο Final 4 της Elite League, που θα φιλοξενηθεί 1-3 Μαΐου στο γήπεδό της, στη Λευκάδα.
Να σημειώσουμε πως αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή τους στην κορυφαία κατηγορία μετά τη σεζόν 2016-17.
Δάφνη-Δόξα Λευκάδας 54-65
Διαιτητές: Κατραχούρας-Μαλαμάς-Ξυλάς (Ντίνος)
Δεκάλεπτα: 20-16, 28-36, 41-58, 54-65
Δάφνη (Κερασοβίτης): Ανγκλ 7 (1), Τζιβελέκας 6 (1), Τοπάλι 5 (1), Καράμπουλας 3, Ετζιάκα 2, Κάρτραϊτ 5, Φιλιππάκος 20 (2), Γιαννίκος 4, Κουτσουμάρης 2, Ρεγκούτας, Έξαρχος
Δόξα Λευκάδας (Τερζής): Κιούσης 4 (1), Ρόμπινσον 21 (1), Άλεν 7 (1), Μαραθωνίτης, Καλλιακούδας 4, Γιαννούλτσης 1, Σαχπατζίδης 6 (1), Χατζηνικόλας 5 (1), Τσάμης 9, Φύτρος 6 (1), Βισνιέφσκι 2.
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο

