
Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης έγινε μετά από τις παραιτήσεις των Κωνσταντίνου Τσιάρα, Γιάννη Κεφαλογιάννη και Δημήτρη Βαρτζόπουλου, των οποίων τα ονόματα περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίτημα άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, η ορκωμοσία των Μαργαρίτη Σχοινά, Ευάγγελου Τουρνά και Μακάριου Λαζαρίδη, που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης έγινε μετά από τις παραιτήσεις των Κωνσταντίνου Τσιάρα, Γιάννη Κεφαλογιάννη και Δημήτρη Βαρτζόπουλου, των οποίων τα ονόματα περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίτημα άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας.
- Κάμερα «έπιασε» τον Ζεσούς να χειροδικεί κατά του Πούμπιλ μετά το τέλος του αγώνα Άρσεναλ – Ατλέτικο (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Η προηγούμενη εξεταστική για τις υποκλοπές νοθεύτηκε – Η ΝΔ επιχειρεί νέα συγκάλυψη
- Superbet: O συμπαίκτης που πάντα θέλαΜΕ
- Πάτρα: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή
- Κώστας Τσουκαλάς: Η αντίφαση της κυβέρνησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής
- Μετάνιωσε ο Νεϊμάρ για το επεισόδιο με τον γιο του Ρομπίνιο: «Ξεπέρασα τα όρια»





