Κακοκαιρία Erminio: Πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος άντρας στη Νέα Μάκρη
Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Μάκρη, όπου το ύψος του νερού έφτανε το ένα μέτρο
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Νέα Μάκρη, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας Erminio που έπληξε την Αττική, μετατρέποντας τους δρόμους σε επικίνδυνα ρεύματα νερού.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν ο άνδρας, περίπου 50 ετών, επιχείρησε να βγει από το πλημμυρισμένο υπόγειο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολωνικής καταγωγής «μεροκαματιάρη», ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα βγήκε από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει, χωρίς να υπολογίσει τη σφοδρότητα των χειμάρρων που είχαν σχηματιστεί.
Το ύψος του νερού στην περιοχή έφτανε περίπου το ένα μέτρο, καθιστώντας αδύνατη την ασφαλή μετακίνηση.
Ο άτυχος άνδρας, αφού απομακρύνθηκε περίπου 20 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Παρά τις προσπάθειές του να κρατηθεί από τα κάγκελα της αυλής, δεν κατάφερε να αντισταθεί στη δύναμη του νερού, γλίστρησε και εγκλωβίστηκε κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό του. Ωστόσο, όταν τον ανέσυραν, ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις του.
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός

