
Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
Ο Κέβιν Πάντερ εξήγησε γιατί έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, γεγονός το οποίο σήκωσε αρκετή κουβέντα
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 89-79 του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι για τη 14η αγωνιστική της regular season της Euroleague, με τον Κέβιν Πάντερ να εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στους Σέρβους οπαδούς, προκαλώντας αρκετή ένταση στην κερκίδα του γηπέδου.
Τι είπε ο Πάντερ για το περιστατικό στο Βελιγράδι
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο σερβικό «SportKlub» και εξήγησε γιατί αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι.
Όπως τόνισε, η χειρονομία ήταν αποτέλεσμα όσων είχε ήδη ακούσει από την εξέδρα: «Οι άνθρωποι φώναζαν συνεχώς το όνομά μου και μου έλεγαν τρελά πράγματα», είπε αρχικά.
Ο δημοσιογράφος, Σάσα Όζμο τον ρώτησε τι ακριβώς του είπαν, με τον Πάντερ να απαντά κοφτά: «Ξέρετε τι μου είπαν. Όλοι το ξέρουν. Δεν χρειάζεται να το πω μπροστά στην κάμερα».
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς

