
Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
Ένας 79χρονος οδηγός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απόρριψης λυμάτων στην Σπέτσες που προκάλεσαν εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος - Σχηματίστηκε δικογραφία
Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου στις Σπέτσες για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι έριξε λύματα σε δασική περιοχή του νησιού.
Ο 79χρονος οδηγός κατηγορείται για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπετσών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης (3/12), οπότε και διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις εκ μέρους του οδηγού.
Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών για απόρριψη λυμάτων, κλιμάκιο αστυνομικών του Α.Τ. Σπετσών σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τμήματος Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πειραιά πραγματοποίησαν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι όντως κάποιος είχε ρίξει λύματα στο έδαφος προκαλώντας εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος.
Από την προανάκριση και μετά από συντονισμένες ενέργειες, ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος οδηγός βυτιοφόρου που φέρεται ως ο δράστης της απόρριψης των λυμάτων. Ακολούθως, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της






