Σε έναν αγώνα που πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες Σλάβια και Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0 στην Πράγα. Κρύο και χιονόπτωση σημάδεψαν μια αναμέτρηση που καμία από τις δυο δεν έμειναν δυσαρεστημένες από την ισοπαλία.
Παραμένουν πάντως εκτός πρόκρισης, αλλά με τις ελπίδες τους να μην είναι ανύπαρκτες ως το φινάλε. Αν κάποια άξιζε να νικήσει αυτή ήταν η Ατλέτικ που έχασε καλές ευκαιρίες με τον Ναβάρο.
Η Σλάβια απέτυχε και πάλι να σκοράρει. Μετά το 2-2 με την Μπόντο/Γκλιμτ στην πρεμιέρα στα επόμενα τέσσερα ματς που ακολούθησαν η ομάδα της Πράγας δεν βρήκε δίχτυα.
Εστω κι έτσι όμως πήρε τον τρίτο της βαθμό στη League Phase. Ολοι από τις ισάριθμες ισοπαλίες.
Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ζαφείρη με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. O Ελληνας διεθνής ήταν βασικός, αλλά έγινε αλλαγή στο 79’ από τον Τσίτιλ.
Για την ομάδα των Βάσκων αυτός ήταν ο 4ος πόντος. Προηγήθηκαν οι τρεις από τη νίκη με την Καραμπάχ πριν από δυο αγωνιστικές.
Διαιτητής ο Λιθουανούς Ντονάτας Ρούμσας. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά μήτε να χρησιμοποιήσει το VAR.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 και αμφότεροι έχασαν έδαφος, ο γηπεδούχος στη μάχη για τον τίτλο και ο φιλοξενούμενος για να διεκδικήσει ένα καλύτερο πλασάρισμα στα Play Offs.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.