![«Άντε και καλές δουλειές»: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια γραφείου τελετών στην Εύβοια – Τούρτα φέρετρο [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/att.cy3c3cdjf-xiovjc9pxpxidewr47k_xzs6ajbpufzda.jpeg)
«Άντε και καλές δουλειές»: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια γραφείου τελετών στην Εύβοια – Τούρτα φέρετρο [εικόνες]
Πλήθος κόσμου, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να είναι μάλιστα νέοι σε ηλικία, τίμησαν τον ιδιοκτήτη του νέου γραφείου τελετών που άνοιξε στην Εύβοια και ευχήθηκαν «καλή αρχή».
Απίστευτη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1/11) στην Εύβοια, συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, στα εγκαίνια ενός γραφείου τελετών.
Ο ιδιοκτήτης του, γνωστός από την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο της εστίασης, έκανε μαζί με έναν συνεργάτη του αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, το οποίο κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αναφέρει το evima.gr.
Στα εγκαίνια επικράτησε πραγματικός πανικός, προσθέτει το τοπικό μέσο, καθώς πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής παρευρέθηκαν σε αυτά για να ευχηθούν «καλή αρχή» και να στηρίξουν τον επιχειρηματία σε αυτήν τη καινούργια για τον ίδιο προσπάθεια. Πολλοί εξ αυτών, δε, είναι νέοι σε ηλικία.
Η ατμόσφαιρα θύμιζε πάρτι, με το κέφι και τον ενθουσιασμό να κυριαρχούν, σημειώνει το μέσο, ενώ την παράσταση έκλεψε η τούρτα… φέρετρο.
Φωτογραφίες:
- Ισπανία: 12 νεκροί από μεγάλη δασική φωτιά – Βρέθηκαν καμένοι στα αυτοκίνητά τους
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών



