«Άντε και καλές δουλειές»: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια γραφείου τελετών στην Εύβοια – Τούρτα φέρετρο [εικόνες]
Πλήθος κόσμου, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να είναι μάλιστα νέοι σε ηλικία, τίμησαν τον ιδιοκτήτη του νέου γραφείου τελετών που άνοιξε στην Εύβοια και ευχήθηκαν «καλή αρχή».
Απίστευτη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1/11) στην Εύβοια, συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, στα εγκαίνια ενός γραφείου τελετών.
Ο ιδιοκτήτης του, γνωστός από την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο της εστίασης, έκανε μαζί με έναν συνεργάτη του αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, το οποίο κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αναφέρει το evima.gr.
Στα εγκαίνια επικράτησε πραγματικός πανικός, προσθέτει το τοπικό μέσο, καθώς πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής παρευρέθηκαν σε αυτά για να ευχηθούν «καλή αρχή» και να στηρίξουν τον επιχειρηματία σε αυτήν τη καινούργια για τον ίδιο προσπάθεια. Πολλοί εξ αυτών, δε, είναι νέοι σε ηλικία.
Η ατμόσφαιρα θύμιζε πάρτι, με το κέφι και τον ενθουσιασμό να κυριαρχούν, σημειώνει το μέσο, ενώ την παράσταση έκλεψε η τούρτα… φέρετρο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας