
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε οτι τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ εξαντλήθηκαν
Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι υπάρχει sold out στα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή (26/10).
Ένα ακόμη sold out είναι γεγονός! Το απόγευμα της Παρασκευής (24/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής (26/10, 21:00) με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν εξαντληθεί!
Έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα έχουν την μαζική και συμπαράσταση των οπαδών τους για μία ακόμη φορά, καθώς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.
Να διευκρινίσουμε ότι απομένουν μόνο μερικές δεκάδες στις θες VVIP, όμως κι αυτά θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να βρουν κατόχους.
Να σημειώσουμε επίσης πως αυτό είναι το 15ο sold out για τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Γενάρη, δείγμα της αφοσίωσης των ερυθρόλευκων οπαδών στην ομάδα τους.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν
- Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον: Το καλοκαίρι του 2027 ίσως ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελευταία ταινία του Ταραντίνο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Ολοκληρώνεται και το «παζλ» της οκτάδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μιλάς συχνά με τον εαυτό σου; Δεν είναι κακό



