Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η αδελφή του, Ράντι, έρχεται στη Σαντορίνη – Ποιος ο λόγος της επίσκεψης της
H Ράντι Ζούκερμπεργκ είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας.
H Ράντι Ζούκερμπεργκ θα παραβρεθεί στο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας, «The Luxury Side of Greece», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2025, στο συνεδριακό κέντρο Petros Nomikos.
Ράντι Ζούκερμπεργκ: Ποιο είναι η σχέση της με το Facebook
Είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας και ιδρύτρια της εταιρείας «Zuckerberg Media». Πριν εγκαταλείψει τη θέση της στο Facebook, είχε διατελέσει διευθύντρια ανάπτυξης της αγοράς και εκπρόσωπος Τύπου της πλατφόρμας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεθνή εξάπλωσή της.
Μετά την αποχώρησή της το 2011, αφοσιώθηκε στο δικό της όραμα, δημιούργησε ψηφιακά πρότζεκτ, συγγραφικά έργα, αλλά και τηλεοπτικά concepts όπως η σειρά κινουμένων σχεδίων «Dot».
Παράλληλα, έχει εκδώσει επιτυχημένα βιβλία για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, ενώ δραστηριοποιείται ενεργά σε πρωτοβουλίες που προωθούν τις γυναίκες στην καινοτομία και την ψηφιακή οικονομία.
View this post on Instagram
Τι θα κάνει στη Σαντορίνη η Ράντι Ζούκερμεργκ
Με πολυετή πορεία στην τεχνολογία και τη δημιουργική επιχειρηματικότητα, η Ράντι Ζούκερμεργκ θα μεταφέρει στο κοινό την εμπειρία της, ανοίγοντας ένα διάλογο για τη σύνδεση του τουρισμού υψηλών απαιτήσεων με την καινοτομία, την τεχνητή νοημοσύνη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Την ίδια ώρα το πρόγραμμα του επερχόμενου συνεδρίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, από τη γαστρονομία και τον οινοτουρισμό μέχρι την ευεξία, τον θαλάσσιο τουρισμό και τις νέες τάσεις βιώσιμης ανάπτυξης με εργαλείο την τεχνολογία.
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442