Ο Ολυμπιακός, από την περασμένη σεζόν συμπλήρωσης 100 χρόνων «ζωής» του συλλόγου, στέλνει την επετειακή φανέλα που δημιουργήθηκε σε παίκτες που τίμησαν το σύλλογο, με πιο πρόσφατο τον Βραζιλιάνο μπακ, Ραφίνια.
Μάλιστα, ο πολύπειρος αμυντικός ου πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο, πόσταρε και τη σχετική φωτογραφία, ευχαριστώντας τόσο το σύλλογο όσο και τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Μόλις παρέλαβα αυτό το δώρο. Αυτή τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Πάμε Ολυμπιακάρα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μονακό, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Ολυμπιακός, ενώ τοποθετήθηκε και για τα… κιλά του Κόρι Τζόσεφ.
Ο πρόεδρος της Μπέτις βρίσκεται στην Αθήνα και παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «βερδιμπλάνκος» με τον Παναθηναϊκό (12/3, 19:45), στη φάση των «16» του Europa League.