
Και πέμπτο γκολ η Εθνική κόντρα στη Λευκορωσία! – Σκόρερ ο Τζόλης (vids)
Η Ελλάδα συνεχίζει να «φορτώνει» με γκολ την εστία της Λευκορωσίας, καθώς ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε και πέμπτο γκολ για την Εθνική μας.
Με το πόδι στο… γκάζι συνεχίζει να παίζει η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Λευκορωσία, φτάνοντας τα πέντε γκολ στην αναμέτρηση, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Χρήστου Τζόλη να δει το όνομά του να μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Καρέτσα, Παυλίδη, Μπακασέτα και Κουρμπέλη.
Η «γαλανόλευκη» πίεσε ψηλά και ο Μπακασέτας έβαλε έξυπνα το πόδι του κλέβοντας την μπάλα, η οποία έφτασε στον Παυλίδη. Εκείνος έκανε αμέσως το γύρισμα προς τον Τζόλη και ο μεσοεπιθετικός της Κλαμπ Μπριζ έγραψε το 5-0.
Δείτε το 5o γκολ:
Δείτε το 1-0:
Στο 17′ ο Καρέτσας έγινε, από εκτελεστής, δημιουργός και με τρομερή σέντρα βρήκε τον Παυλίδη που με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης».
Τέσσερα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Τάσου Μπακασέτα να χριστεί κόρνερ, με τον έμπειρο μέσο να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά και να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το 4-0 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε ο Δημήτερης Κουρμπέλης που πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπακασέτα, η μπάλα κόντραρε και σε έναν αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα στο 36′.
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles
- Το ιδιαίτερο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για τη Γιορτή της Μητέρας
- Πανηγυρισμοί Μητσοτάκη για πρόωρη αποπληρωμή χρέους ενώ η ακρίβεια καλπάζει
- ΗΠΑ: «Ακούστηκε κρότος και μετά ουρλιαχτά, νομίζαμε θα πεθάνουμε»: Επιβάτες περιγράφουν τη στιγμή που το αεροπλάνο σκότωσε πεζό
