Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, με επικεφαλής τον πρόεδρό της υποστράτηγο ε.α. Ιωάννη Δεβούρο δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν τον κ. Τασούλα για τη δράση, την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τις άμεσες προτεραιότητες της Ένωσης, με στόχο την στήριξη των αποστράτων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους τους, τονίζοντας ιδιαίτερα την εθνική σημασία και την βαρύτητα που έχουν για την πατρίδα μας οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα το σώμα των Αξιωματικών, που η ελληνική κοινωνία αγκαλιάζει με την εκτίμηση και την αναγνώρισή της.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Μιχαήλ Γουμαλάτσος και το μέλος της ΕΑΑΣ υποστράτηγος Κυριάκος Σταχούλης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας