
Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Αχαΐας – Οι πρώτες εκτιμήσεις
Στο σημείο βρέθηκε το Λιμενικό Σώμα που προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ σύντομα θα γίνει η διαδικασία της νεκροτομής
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Αυγούστου στη Δυτική Αχαΐα, καθώς ξεβράστηκε πτώμα στην παραλία της Λακόπετρας.
Στο σημείο βρέθηκε το Λιμενικό Σώμα που προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ σύντομα θα γίνει η διαδικασία της νεκροτομής. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο νεκρός είναι άνδρας, περίπου 40 ετών και είναι μελαψός.
Εκτιμάται ότι είναι Γάλλος υπήκοος
Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι ενδέχεται να είναι ένας Γάλλος υπήκοος ο οποίος πριν από μερικές μέρες έπεσε από ένα καράβι superfast κατά τη διάρκεια του ταξιδιού Πάτρα-Ιταλία πριν από έξι μέρες.
Την έρευνα έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα το οποίο θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα την ώρα που δεν υπάρχει καμία δήλωση για εξαφάνιση.
- LIVE: Ισπανία – Αυστρία
- Ζευγάρι 22 και 25 ετών στην Ινδονησία τιμωρήθηκε με δημόσιο ραβδισμό για ένα βίντεο με φιλί στο TikTok
- Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αριστοτέλης Χαντζής – Έκκληση για αιμοδοσία
- Τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του νέου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (vid, pics)
- Διάσωση εγκλωβισμένου στη Βενεζουέλα μετά από περισσότερες από 190 ώρες [βίντεο]
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άρτα – Βελτιωμένη η εικόνα στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα


