
Γιατί η Μπαρτσελόνα βάζει «στοπ» στους οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και πέντε ακόμη ομάδων (pic)
Η Μπαρτσελόνα απαγορεύει την είσοδο σε οπαδούς επτά ομάδων της Euroleague στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», μεταξύ αυτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Χωρίς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας θα πραγματοποιούνται αγώνες της Μπαρτσελόνα στην επερχόμενη Euroleague, με την ισπανική ομάδα να απαγορεύει την είσοδό τους.
Οι φίλοι επτά συνολικά ομάδων δεν θα επιτρέπονται να παρεβρεθούν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», μεταξύ των οποίων και αυτοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Χάποελ Τελ Αβίβ, Εφές και Ζαλγκίρις.
Το «στοπ» της Μπαρτσελόνα:
Barça ?? bans away fans from buying tickets for their home games against:
– Partizan ??
– Crvena Zvezda ??
– Hapoel ??
– Panathinaikos ??
– Olympiacos ??
– Efes ??
– Zalgiris ?? pic.twitter.com/FzAqEeEjD3— Mid Range News (@TheMidRangeNews) August 5, 2025
Ο λόγος που η Μπαρτσελόνα κινείται σε αυτό το μέτρο είναι για να αποτρέψει συγκρούσεις που προκαλούνται από τους οπαδούς των αντιπάλων, φαινόμενο που εμφανίστηκε πολλές φορές την περασμένη σεζόν.
Μάλιστα, οι συγκρούσεις αυτές εξόργισαν τους οργανωμένους της ομάδας της Βαρκελώνης και τους οδήγησε στο μποϊκοτάζ, αποχωρώντας από παιχνίδια στα μισά της δεύτερης περιόδου και μένοντας σιωπηλοί για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο.
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία


