Θύμα πρωτοφανούς απάτης έπεσε γυναίκα στην Πάτρα, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από υποτιθέμενο λογιστή ο οποίος της ανέφερε πως τα χρυσαφικά που έχει πρέπει να δηλωθούν και πως πάνω από το σπίτι της πετάει drone της Εφορίας το οποίο και θα τα καταγράψει.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο δήθεν λογιστής αρχικά είπε στο υποψήφιο θύμα του ότι τα χρυσαφικά που έχει της είναι… αδήλωτα και συμπλήρωσε ότι το drone «καταγραφής» πετάει πάνω από το σπίτι της στην περιοχή των Συνόρων
Ετσι ο απατεώνας έπεισε το θύμα του ότι για να γλιτώσει τις «συνέπειες» θα πρέπει να προχωρήσει στην καταγραφή των χρυσαφικών.
Μετά από λίγη ώρα, μάλιστα, στο σπίτι της ανυποψίαστης γυναίκας έφτασε ο βοηθός του «λογιστή» με τη γυναίκα να του δίνει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ τα οποία εκείνος άρπαξε και εξαφανίστηκε.
Το θύμα της απάτης υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Ασφάλεια Πατρών και ήδη είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία