Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφικής προσθήκης, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Τίμοθι Γουεά. Ο 25χρονος Αμερικανός διεθνής αναμένεται να αποτελέσει την έκτη μεταγραφή του γαλλικού συλλόγου κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιό του για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων αφορά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, μια φόρμουλα που είχε συζητηθεί εκτενώς τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά «κλείδωσε» τις τελευταίες ώρες. Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη βρίσκονται στο επίκεντρο των τελευταίων διαπραγματεύσεων, με όλες τις πλευρές να εκφράζουν αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του deal τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Ο Τίμοθι Γουεά είναι γιος του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και Προέδρου της Λιβερίας, Ζορζ Γουεά. Γεννήθηκε το 2000 στη Νέα Υόρκη και στην Ιταλία όλοι μιλούσαν για την εξαιρετική ταχύτητα, τεχνική και ευελιξία του. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο και ως φουλ-μπακ, ρόλος στον οποίο τον αξιοποίησε πέρσι η Γιουβέντους. Στη Serie A την περασμένη σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.
Το συμβόλαιό του με τη «Γηραιά Κυρία» έληγε το 2028, όμως ο παίκτης επιθυμούσε έναν νέο ρόλο με περισσότερη επιθετική ελευθερία, κάτι που φαίνεται πως του προσφέρει το πρότζεκτ της Μαρσέιγ.
Η μεταγραφή του στην ΟΜ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη δυναμική του ρόστερ, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και της απαιτητικής σεζόν στη Ligue 1. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση, η οποία δεν αναμένεται να αργήσει, εφόσον ρυθμιστούν άμεσα οι τελικές λεπτομέρειες. Το όνειρο της ΟΜ να εκθρονίσει την Παρί δεν μπορεί να περιμένει…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).