
Λήμνος: Ένας σοβαρά τραυματίας – Περίπου 30 ανήλικοι συμμετείχαν σε συμπλοκή
Οι ανήλικοι χρησιμοποιούσαν ό,τι υπήρχε στην πλατεία, ακόμη και τραπεζοκαθίσματα. Αφορμή της συμπλοκής φέρεται να είναι μια προσωπική διαφορά, ωστόσο γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν.
Σε ρινγκ μετατράπηκε η κεντρική πλατεία στη Μύρινα στη Λήμνο, όταν περίπου 30 ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια. Οι νεαροί χτυπιούνταν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Το περιστατικό είχε αποτέλεσμα ένας ανήλικος να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι περίπου 30 ανήλικοι ήταν ηλικίας πάνω-κάτω 16 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην πλατεία Υψιπύλης, στο κέντρο της Μύρινας.
Η συμπλοκή ήταν τόσο βίαιη που προκάλεσε σοκ σε κατοίκους και τουρίστες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή της συμπλοκής φέρεται να ήταν μια προσωπική διαμάχη για μία κοπέλα. Ωστόσο το επεισόδιο εντάθηκε πολύ γρήγορα και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Οι ανήλικοι χωρίστηκαν σε δύο αντίπαλες ομάδες, πιάστηκαν στα χέρια. Στη συνέχεια άρχισαν να χτυπιούνται με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Ακόμη και με τραπεζοκαθίσματα.
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες
- Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
- Λευκός Οίκος: «Πλήρως κατασκευασμένο» το «μνημόνιο κατανόησης» που παρουσίασαν τα ΜΜΕ του Ιράν
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το παιδί που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης



