
Νόβακ Τζόκοβιτς: Έγινε συνιδιοκτήτης γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας
Η επένδυση με «συμπαίκτη» τον σπουδαίο Σέρβο τενίστα, καθοδηγείται από τον βραζιλιάνικο όμιλο OutField…
Ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της γαλλικής Λε Μαν, που αγωνίζεται στη Ligue 2, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο οποίος επέστρεψε φέτος στη δεύτερη κατηγορία. Μετοχές απέκτησαν επίσης οι πρώην οδηγοί της Formula 1, Φελίπε Μάσα και Κέβιν Μάγκνουσεν.
Η επένδυση καθοδηγείται από τον βραζιλιάνικο όμιλο OutField, ένα διεθνές επενδυτικό κονσόρτσιουμ που συνίδρυσε ο Πέντρο Ολιβέιρα, και συμμετέχει επίσης ο Γεώργιος Φραγκούλης, CEO της παγκόσμιας αλυσίδας υγιεινής διατροφής OakBerry.
«Ο Τζόκοβιτς, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Ιστορία του τένις, με τη νοοτροπία και τη μοναδική του προσέγγιση, θα προσφέρει σημαντική αξία στον σύλλογό μας», ανέφερε η Λε Μαν σε ανακοίνωσή της.
«Οι Μάσα (15 σεζόν στη Formula 1) και Μάγκνουσεν (10 σεζόν), θα συμβάλουν στη δημιουργία “ γέφυρας” ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στοιχείο που αποτελεί πλέον διακριτό γνώρισμα της ταυτότητας της Λε Μαν».
Η Λε Μαν ξεκινά τη σεζόν στη Ligue 2 στις 9 Αυγούστου, με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Γκινγκάμπ.
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις



