
H παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ. Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στον συντρόφου της
Η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100 μέτρων, Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εις βάρους του συντρόφου της, Κρίστιαν Κόουλμαν.
Σοκ στον στίβο, καθώς η Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον, παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα το 2023 στη Βουδαπέστη και ασημένια στο ίδιο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σιάτλ με την κατηγορίας της ενδοοικογενειακής βίας προς τον σύντροφό της.
Σύμφωνα με τις αρχές, η Αμερικανίδα σπρίντερ φαίνεται να βρισκόταν σε διαμάχη με τον σύντροφό της και επίσης σπρίντερ, Κρίστιαν Κόουλμαν, με τη Ρίτσαρντσον να τον σπρώχνει και να του πετάει τα ακουστικά της. Ο αστυνομικός που είδε το βίντεο θεώρησε την επίθεση αρκετά πιθανό λόγο να τη συλλάβει. Η Ρίτσαρντσον κρατήθηκε στο σωφρονιστικό κέντρο «SCORE» στην Ουάσινγκτον, για 19 ώρες.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (27/7), λίγες μέρες πριν το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Στίβου στο Γιουτζίν του Όρεγκον, όπου κατευθυνόταν το ζευγάρι, με στόχο να τοποθετηθούν στην Εθνική τους ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο. Ο Κόουλμαν αρνήθηκε να μηνύσει τη σύντροφό του για την επίθεση.
«Η αμερικάνικη ομοσπονδία στίβου γνωρίζει το περιστατικό, και δεν σχολιάζει το θέμα», σύμφωνα με αναφορά.
Just four days before Sha’Carri Richardson’s return to the USATF Outdoor Championships in Eugene, the 25-year-old was arrested by Port of Seattle Police at Seattle-Tacoma Airport for a charge of domestic assault in the fourth degree, according to a police report obtained by… pic.twitter.com/0gi7HGIcGS
— Runner’s World (@runnersworld) August 2, 2025
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή


