
Γρηγόρης Θεοδωράκης: Οι αποκαλύψεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα εκθέτουν για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση
«Ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του «μένουν Ευρώπη» αρκεί να μη θίγονται τα «ιερά και τα όσια» της διαπλοκής, της διαφθοράς, των «φραπέδων» και των «χασάπηδων»», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης.
Πυρά στην κυβέρνηση εξαπολύει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γρηγόρης Θεοδωράκης, σχετικά με τις αποκαλύψεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα. Αρχικά αναφέρει ότι «σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι αποκάλυψε πως η Ελλάδα ήταν μεταξύ των κρατών που επιχείρησαν να παρέμβουν στο έργο της, προσπαθώντας να ασκήσουν επιρροή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο…».
Και σημειώνει: «Η συγκεκριμένη δήλωση της κ. Κοβέσι αποτυπώνει το τι σήμαινε το «Μένουμε Ευρώπη» της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του «μένουν Ευρώπη» αρκεί να μη θίγονται τα «ιερά και τα όσια» της διαπλοκής, της διαφθοράς, των «φραπέδων» και των «χασάπηδων».
Σε κάθε περίπτωση, οι αποκαλύψεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα εκθέτουν για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση. Δεν περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να λογοδοτήσει για τα παραπάνω, ιδίως μετά και τις προκλητικές μεθοδεύσεις του στη Βουλή προκειμένου να μη διερευνηθεί το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ωστόσο, να είναι βέβαιος πως δεν θα αφήσουμε να κρυφτεί τίποτα κάτω από το «γαλάζιο χαλί» της συγκάλυψης».
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα




