
Βόλος: «Βουτιά« αυτοκινήτου στη θάλασσα – Σώος ο οδηγός
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στην Αγριά Βόλου
Άγιο είχε ένας νεαρός οδηγός από τον Βόλο, ο οποίος τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή της Αγριάς. Ευτυχώς κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημα χωρίς να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άτομα των Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, αστυνομικοί και οι λιμενικές αρχές, για να διερευνήσουν αν υπήρχε εγκλωβισμένο άτομο στο όχημα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το thenewspaper, ο επικεφαλής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, αναγκάστηκε να βουτήξει στη θάλασσα με τα ρούχα για να ερευνήσει το εσωτερικό του βυθισμένου αυτοκινήτου, αψηφώντας το σκοτάδι και τις δυσκολίες της νύχτας, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε κάποιος άνθρωπος σε κίνδυνο.
«Φτάσαμε μαζί με το Λιμενικό και την Αστυνομία. Δεν υπήρχε κανείς στον χώρο. Πήδηξα με τα ρούχα για να ελέγξω το εσωτερικό. Ευτυχώς ήταν άδειο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος είχε καταφέρει να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει τον πατέρα του.
- Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στη νότια Ρωσία – Xτυπήθηκε διυλιστήριο πετρελαίου
- Η κοινωνία ήδη πληρώνει το μάρμαρο
- Τουρκία: Τον Έλιοτ Ρότζερ που αιματοκύλισε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ είχε πρότυπο ο μαθητής που άνοιξε πυρ
- Από την κατσαρόλα στο τραπέζι: Ανακαλύψαμε γιατί στις γεύσεις και στις σχέσεις, όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Πατέρας, μέντορας, είδωλο – Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον ήρωα του
- Οι Metallica έρχονται στην Αθήνα και η COSMOTE TELEKOM σου δίνει το «κλειδί» για το sold out live στο ΟΑΚΑ!




