
Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου
Απογοήτευση στον κόσμο του Άρη που βλέπει την Αράζ να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο και την ομάδα τους να θέλει τρία γκολ για παράταση.
Πολύ άσχημα εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο του Άρη με την Αράζ στο «Κλ. Βικελίδης», αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0.
Έτσι οι «κίτρινοι» θέλουν πλέον τρία γκολ για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, με τον κόσμο της ομάδας να είναι απογοητευμένος με όσα (δεν) βλέπει στον αγωνιστικό χώρο.
Έντονες αποδοκιμασίες
Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς και πλέον οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη καλούνται να κάνουν μία επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος αν δεν θέλουν να μείνουν εκτός Ευρώπης από Ιούλιο.
- Πανελλαδικές 2026: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Σε ποια τμήματα εκτοξεύτηκαν, που υποχώρησαν
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Η περίπτωση του ελεύθερου Κίναν Έβανς απασχολεί Euroleague και… Θεσσαλονίκη (vid)
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας

