
Πλήγμα στον ΠΑΟΚ: Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Ντεσπόντοφ
Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες λόγω θλάσης και θα χάσει τα πρώτα επίσημα ματς του «Δικεφάλου».
Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία του για τα ευρωπαϊκά ματς απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μια σημαντική απώλεια.
Μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μία ελαφριά θλάση στον γλουτό και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.
Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει τον Βούλγαρο επιθετικό στη διάθεσή του για τις δύο αναμετρήσεις με τους Αυστριακούς και για τα πρώτα παιχνίδια της Stoiximan Super League.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Ιατρικό δελτίο για Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Βούλγαρος έχει υποστεί μία ελαφριά θλάση στον γλουτό.
Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες».
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ουγγαρία: Ο πρωθυπουργός Μαγιάρ προτείνει τη σκακίστρια Πόλγκαρ για πρόεδρο της χώρας
- Θρύλος των Μουντιάλ ο Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και μοναδικός με δύο «Χρυσά Παπούτσια»
- Ισπανία – Αργεντινή 1-0: Στην κορυφή του κόσμου η κορυφαία σύγχρονη εθνική ομάδα!
- Antonov: Ο ρωσικός γίγαντας στην υπηρεσία των Airbus και Boeing
- Μουντιάλ 2026: Τραμπ και Σάντσεθ άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους – Η ανταλλαγή χειραψίας στην κερκίδα «ενυδρείο»
