
Ζαχαριάδης: Φυγομαχία και γελοιοποίηση αν η ΝΔ απέχει από τις ψηφοφορίες για τις προανακριτικές
Ο κ. Ζαχαριάδης άφησε αιχμές για ενδεχόμενη αποχή της ΝΔ, από τις ψηφοφορίες για τις Προανακριτικές Επιτροπές που ζητούν ΣΥΡΙΖΑ/ Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Επίθεση κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή τις επικείμενες ψηφοφορίες για τις Προανακριτικές Επιτροπές που έχουν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο κ. Ζαχαριάδης άφησε αιχμές για ενδεχόμενη αποχή της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «φυγομαχία» και «γελοιοποίηση» της κυβερνητικής πλειοψηφίας και θέτοντας ζήτημα εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές του.
Ζαχαριάδης: Φυγομαχία και γελοιοποίηση αν η ΝΔ απέχει από τις ψηφοφορίες για τις προανακριτικές
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Διαισθάνομαι ότι η ΝΔ θα απέχει από τις ψηφοφορίες για τις Προανακριτικές που έχουν καταθέσει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φυγομαχία και μεγαλύτερη γελοιοποίηση για μια άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές του σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, δεν είναι άξιος ούτε της εμπιστοσύνης της Βουλής αλλά ούτε και της κοινωνίας».
Ζαχαριάδης: Δείτε την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Διαισθάνομαι ότι η ΝΔ θα απέχει από τις ψηφοφορίες για τις Προανακριτικές που έχουν καταθέσει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φυγομαχία και μεγαλύτερη γελοιοποίηση για μια άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αν ο κ.Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται τους…
— Costas Zachariadis (@CZachariadis) July 28, 2025
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου
- Λουιζιάνα: Ένοπλος σκότωσε οκτώ παιδιά – Νεκρός και ο δράστης από πυρά της αστυνομίας




