
Κοζάνη: Σκύλος δάγκωσε 36χρονη – Χειροπέδες στον 56χρονο ιδιοκτήτη
Στον 56χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.
Πληθαίνουν τα περιστατικά επίθεσης δεσποζόμενων ζώων σε περαστικούς.
Στην Κοζάνη, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 56χρονου ιδιοκτήτη σκύλου, ο οποίος φέρεται να άφησε το ζώο του να δαγκώσει στο πόδι μία 36χρονη γυναίκα.
Τι συνέβη
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, όταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σκύλος, που βρισκόταν υπό την ευθύνη του 56χρονου, διέφυγε της προσοχής του και δάγκωσε την γυναίκα στο πόδι της, προκαλώντας της τραύματα.
Αμέσως μετά, η 36χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.
Διοικητικό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 56χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για την αμέλειά του να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε ο σκύλος να μην απομακρυνθεί από την ιδιοκτησία του.
Παρά την αμέλεια, το ζώο ήταν κανονικά εφοδιασμένο με τα προβλεπόμενα έγγραφα (πιστοποιητικό εμβολιασμού, ηλεκτρονική σήμανση κ.λπ.).
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χρονου για σωματική βλάβη από αμέλεια, θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
- Ιράν: Ο Τραμπ, φέρεται να σκληραίνει τους όρους της συμφωνίας – Νάρκη εντοπίστηκε στα Στενά του Ορμούζ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (31/5): Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και φιλικά ενόψει Μουντιάλ
- Νέες διασώσεις αλλοδαπών σε Κρήτη και νότια Πελοπόννησο
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Σπερς – Νικς: Και τώρα οι δύο τους – Αυτό είναι το πρόγραμμα των τελικών του NBA
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό



