
Μεντιλίμπαρ: «Η ομάδα αποκτά εμπιστοσύνη στον εαυτό της – Μεγάλη η πρόοδος των νεαρών»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στη νέα φιλική νίκη του Ολυμπιακού (2-0 επί της Αλκμααρ), αλλά και στην παρουσία του ελπιδοφόρου Σταύρου Πνευμονίδη.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα στα φιλικά επικρατώντας της Άλκμααρ με 2-0, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δοκιμάζει ξανά πρόσωπα και σχήματα ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.
Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων, στην παρουσία του Σταύρου Πνευμονίδη, αλλά και στο φιλικό με τους Ολλανδούς.
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή της προετοιμασίας είναι η ομάδα να αποκτά εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Σήμερα είχαμε το πιο δύσκολο από τα τρία παιχνίδια. Μας πίεσαν σε κάποιες στιγμές, γνωρίζαμε ότι θα υποφέρουμε κάποιες στιγμές κι όντως συνέβη. Γενικά το να κερδίζεις ή να χάνεις είναι σημαντικό, αλλά αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά ο Μεντιλίμπαρ
Για τον νεαρό Σταύρο Πνευμονίδη που κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι, είπε: «Αυτή τη στιγμή οι νεαροί της ομάδας πηγαίνουν καλά. Υπάρχει μία μεγάλη πρόοδος εκ μέρους τους. Κάποιες φορές μπορεί να βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση, πιο γρήγορα από ό,τι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες. Γενικά καταλαβαίνουν τι τους ζητάει η ομάδα και προοδεύουν συνεχώς».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις από εδώ και πέρα: «Όλες οι ομάδες είναι περίπου σε ίδια κατάσταση. Αυτή τη στιγμή όπως είναι η αγορά του καλοκαιρού μπορεί να περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή, μπορεί να γίνουν πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή. Οπότε θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή με ηρεμία και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι», κατέληξε ο Μεντιλίμπαρ.
- Μπορεί η Αρμενία να γίνει μία γέφυρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση;
- Η Παρί έχει στα «ραντάρ» της, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης
- Champions League: MVP ο Βιτίνια, ο Αντετοκούνμπο την απονομή (vid)
- Πόσα χρόνια θα κουβαλάει η πραγματική οικονομία την κρίση;
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν στους δρόμους του Λονδίνου υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
- Και όχι αδίκως – Η Έμιλι Μπλαντ δηλώνει ότι «φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη»

