Νίκολιτς: «Να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να έρθει η πρόκριση»
Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (24/7, 21:00) στην «OPAP Arena» τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Ο Μάρκο Νίκολιτς θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον «κίτρινο» πάγκο και στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα δήλωσε ότι πιστεύει στην ομάδα του και ότι άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία τα ευρωπαϊκά ματς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς:
«Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε ξανά, μετά από έναν μήνα, λίγο πριν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Χάποελ Μπερ Σεβά είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε μία καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ, βέβαια μας λείπουν ακόμη παίκτες που θέλουμε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο, έχουμε όμως ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έχουμε δουλέψει σκληρά. Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς της ΑΕΚ, είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ κόσμο στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, το σημαντικό όμως, είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να έρθει η πρόκριση».
Για την πίεση που μπορεί νιώθει:
«Έχω πει εκατομμύρια φορές, εάν δεν ένιωθα πίεση θα ήμουν σε λάθος μέρος. Ευτυχώς βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να αγωνίζομαι σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους και τρόπαια. Είμαι συνηθισμένος σε αυτή την πίεση. Όλος ο οργανισμός και οι οπαδοί μας περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την Ευρώπη και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Όμως πρέπει να τονίσουμε την υπομονή, χρειάζεται υπομονή και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν και το ωραίο και το θεαματικό ποδόσφαιρο και το Rock ‘n’ roll.
Για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ:
«Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Κάναμε κάποια χαζά λάθη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τα συζητήσαμε και δεν τα επαναλάβαμε. Εγώ και με το 1-0 θα είμαι ικανοποιημένος σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, με το 1-0 παίρνεις τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να έχουμε πίεση από κανέναν, πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα από την πίεση και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442