Παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος
Την παραίτηση του από περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε ξαφνικά ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Απόστολο Γκλέτσο σε σχέση με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, τουλάχιστον προς το παρόν και σε θεσμικό επίπεδο. Ο κ. Γκλέτσος αποφάσισε να παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος, γεγονός το οποίο και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, παρότι πολιτικός του αντίπαλος, χαρακτήρισε στενάχωρο.
Τι αναφέρει η επιστολή του Απόστολου Γκλέτσου:
«Προς
Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Λουκία Θεοδώρου
Κυρία Πρόεδρε,
Με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας. Επιθυμώ να αφαιρεθεί και το όνομά μου από την περιφερειακή παράταξη «Ενωτική
Περιφερειακή Κίνηση – Απόστολος Γκλέτσος», καθώς αποτελεί παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω καμία πολιτική σχέση.
Παρακαλώ όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες».
Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου δεν είχε γίνει γνωστή σε κανέναν και υπήρξε αιφνιδιασμός ακόμη και στους συμβούλους του.
Μια στενάχωρη κατάσταση
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός σχολιάζοντας την παραίτηση του Απόστολου Γκλέτσου την χαρακτήρισε στενάχωρη αναφέροντας επίσης: «παρότι είχαμε αντιπαρατεθεί δις σε εκλογικές αναμετρήσεις και με τις όποιες διαφωνίες μας, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ειλικρινή αγάπη του για τον τόπο και να του ευχηθώ να έχει καλή πορεία»
*φωτογραφία αρχείου
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για την καθηγήτρια που φέρεται να δεχόταν bullying από μαθητές
- Ερυθρός Αστέρας: Οι «ελληνικές» ευχές για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
- ΔΥΠΑ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το επίδομα 750 ευρώ – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα
- MEGA Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
- Die Zeit: Συνελήφθη ύποπτος στην Κύπρο που σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις για την Χαμάς
- Παναιτωλικός: Στα χρώματα της ομάδας για τα 100 χρόνια η Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου (vid)

