Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τρεις ανήλικες ηλικίας 16 και 17 ετών κατηγορούμενες για κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι τρεις νεαρές συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (17-7-2025), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας.
Η κλοπή στην Κάντζα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις νεαρές κινούμενες στην περιοχή της Κάντζας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπής πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και κάρτα τραπέζης.
Στη συνέχεια μετέβησαν σε κατάστημα στην περιοχή των Γλυκών Νερών όπου προέβησαν σε αγορές προϊόντων με την κλεμμένη κάρτα τραπέζης.
Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας μόλις ενημερώθηκαν για την κλοπή και μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τις ανήλικες στην περιοχή του Γέρακα και τις συνέλαβαν.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας